Cursusnummer:
6044

MIJN COMMUNICATIE MET CHATGPT

MIJN COMMUNICATIE MET CHATGPT

Ineens was er ChatGPT. Waar voor maart 2022 nog (bijna) niemand van het AI-taalmodel had gehoord, is ChatGPT – enkele maanden na de introductie van ChatGPT-4 – werkelijk all over the place. Je hoeft maar op Linkedin te kijken of je begrijpt waarom. De reacties zijn evenwel gemengd: de tool veroorzaakt zowel fascinatie als angst en bezorgdheid. ChatGPT kan veel, héél veel. Bijvoorbeeld blogs schrijven, nieuwsartikelen genereren, ja zelfs hele websites bouwen, klantenservicesystemen inrichten en films maken. Geen wonder dat er ook veel weerstand is tegen ChatGPT: de disruptieve tool zou de maatschappij heel veel banen kosten. En: wat is nou waar van wat ChatGPT zegt en schrijft

De Vu houdt op 5, 12 en 19 maart de driedaagse cursus ‘Mijn communicatie met ChatGPT’. Je leert om diverse contentvormen te schrijven met ChatGPT waardoor je sowieso al veel tijd gaat besparen. We houden ons ook bezig met prompt engineering: welke prompt (opdracht) geef je ChatGPT voor een optimaal resultaat? En we gaan de gegenereerde resultaten ook bijschaven. Nodig, want niet alles wat ChatGPT schrijft is per se waar. Bovendien kunnen sommige teksten een beetje zouteloos overkomen. We gaan ChatGPT dus ook corrigeren. Tijdens de cursus krijg je ook een kijkje onder de motorkap van deze tool. Bovendien: sneak previews van andere AI-tools die de wereld momenteel op z’n kop zetten.

Wil jij een goede start maken met ChatGPT? Uit nieuwsgierigheid of omdat je er baat bij hebt in je beroep of als vrijwilliger? Dan is deze cursus zeer geschikt voor jou. Neem je laptop mee.

  • 3 lessen van 3 uur Toon details
    • 1: dinsdag 5 mrt 2024 - 19:00 – VU-gebouw De Springplank
    • 2: dinsdag 12 mrt 2024 - 19:00 – VU-gebouw De Springplank
    • 3: dinsdag 19 mrt 2024 - 19:00 – VU-gebouw De Springplank
  • € 145,00 plus € 1,00 materiaalkosten, te betalen tijdens de eerste les.
  • Andrė van der Vlerk
  • VU-gebouw De Springplank Toon adres-info
Startdatum
Lesvorm