Volksuniversiteit Papendrecht
078-6154764
Cursuscode: 5055

PSYCHOLOGIE VAN ALLEDAG

PSYCHOLOGIE VAN ALLEDAG
Cursuscode: 5055

 Cursus Psychologie van Alledag.

We zijn allemaal op z’n tijd zelf psycholoog: we kijken naar hoe mensen met elkaar omgaan en proberen dat gedrag te verklaren of te beïnvloeden. En soms staan ook we stil bij ons eigen doen en laten, en proberen het beste uit onszelf halen. Soms lukt het, soms niet. Dit is wat we met levenservaring bedoelen. Maar het is ook: psychologie van elke dag.

In deze cursus bied ik je een aantal psychologische inzichten en technieken aan waarmee je meer betekenis kunt geven aan de psychologie van alle dag om je heen. Ik leg deze inzichten en technieken uit, en illustreer de werking en effecten hiervan aan de hand van echte gebeurtenissen en ervaringen die je zelf ook kan inbrengen.
Met gebruik van deze technieken kun je je psychologische ervaringen van alledag overzichtelijker en hanteerbaarder maken. Je vergroot ook je zelfvertrouwen, kan jezelf effectiever in het spel brengen en voelt je er prettiger bij. We sluiten de cursus af met een vaardigheidsbijeenkomst waarin je actief de geleerde technieken gaat leren toepassen.

Deze cursus kan ook interessant zijn als je een coachende of aansturende functie hebt, afdelingschef bent, of anderszins mensen die af en toe vastlopen, wilt ondersteunen. Wil je meer informatie? Pak de telefoon en bel me even op. Je kunt me bereiken via de Volksuniversiteit Papendrecht.

Ik ben Armando Jubitana, psycholoog, coach en docent.

Maandag 7 mei 2018
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 67,50
Dhr. S.A. (Armando) Jubitana
Wilt u pen en papier meebrengen
19:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
S.A. (Armando) Jubitana
S.A. (Armando) Jubitana
Ik heet Armando Jubitana, ben bedrijfscoördinator geweest en docent Economie-vakken in het voortgezet onderwijs en mbo. Ik heb, naast werktuigbouwkunde en bedrijfskunde, psychologie gestudeerd met bijzondere interesse voor het zelfbeeld. Thans verzorg ik cursussen Psychologie en denk mee met mensen die tijdelijk zijn vastgelopen in hun werk of privé. Verder ondersteun ik leerlingen die moeite hebben om op school mee te komen. Wilt u meer over de cursus of mij weten? Pak de telefoon en bel me gerust even op. U kunt me bereiken via de Volksuniversiteit Papendrecht.