Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5050

PSYCHOLOGIE VAN ALLEDAG

PSYCHOLOGIE VAN ALLEDAG
Cursuscode: 5050

In deze cursus krijg je een aantal psychologische inzichten en technieken aangereikt, waarmee je meer mogelijkheden hebt om gedrag te verklaren en beïnvloeden. We zijn allemaal op z’n tijd zelf psycholoog. We kijken naar hoe mensen met elkaar omgaan en proberen dat gedrag te begrijpen of zelfs te beïnvloeden. Maar we staan ook vaak stil bij ons eigen doen en laten en proberen het beste uit onszelf halen. Soms lukt het, soms niet. Dit is psychologie van elke dag.

In de cursus gaan we de werking en het gebruik van deze inzichten en technieken illustreren en oefenen aan de hand van echte gebeurtenissen en ervaringen die je ook zelf kan inbrengen. Thema’s zijn bijvoorbeeld: communiceren op de werkvloer, leiding geven, dominantie en volgzaam gedrag, assertiviteit, conflicthantering. Met deze technieken kan je je psychologische ervaringen van elke dag overzichtelijker en hanteerbaarder maken. Je kan jezelf effectiever in het spel brengen en voelt je er prettiger bij. Zo vergroot je ook je zelfvertrouwen.

We sluiten de cursus af met een vaardigheidsbijeenkomst waarin je actief de geleerde technieken gaat toepassen. 

Zaterdag 12 januari 2019
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 65,00
Dhr. S.A. (Armando) Jubitana
Wilt u pen en papier meebrengen
10:00 - 12:00
Locaties: VU-gebouw De Springplank, VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
S.A. (Armando) Jubitana
S.A. (Armando) Jubitana
Ik heet Armando Jubitana, ben bedrijfscoördinator geweest en docent Economie-vakken in het voortgezet onderwijs en mbo. Ik heb, naast werktuigbouwkunde en bedrijfskunde, psychologie gestudeerd met bijzondere interesse voor het zelfbeeld. Thans verzorg ik cursussen Psychologie en denk mee met mensen die tijdelijk zijn vastgelopen in hun werk of privé. Verder ondersteun ik leerlingen die moeite hebben om op school mee te komen. Wilt u meer over de cursus of mij weten? Pak de telefoon en bel me gerust even op. U kunt me bereiken via de Volksuniversiteit Papendrecht.