Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6010

FF BIJWERKEN: VAN WINDOWS 7 OF 8 NAAR 10

FF BIJWERKEN: VAN WINDOWS 7 OF 8 NAAR 10
Cursuscode: 6010

Vanaf de eerste versie van Windows 10 in 2015 is er gemiddeld twee keer per jaar een grote update uitgekomen voor het besturingssysteem. Iedere update bracht nieuwe mogelijkheden, functies en apps. Daardoor werd het werken met Windows 10 beter, makkelijker en leuker.
Bent u op de hoogte van alle belangrijke vernieuwingen? Zo niet, dan bent u na het doorwerken van deze minicursus weer helemaal op de hoogte!
U leert onder andere over de verbeterde indeling en mogelijkheden van het menu Start en handige instellingen in het Instellingen-venster. U maakt ook kennis met allerlei slimme opties in de internetbrowser Edge, waarmee het surfen een stuk makkelijker wordt. Daarnaast kunt u met de app Foto’s in een handomdraai een video maken van uw foto’s en video’s, compleet met effecten en muziek. En in de nieuwe tekenapp Paint 3D maakt u heel makkelijk uw eigen 3D-tekeningen.
Als extra leest u in 2 lessen hoe u werkt met de cloudservice OneDrive, zodat u voortaan uw bestanden ook veilig op internet kunt bewaren. Tot slot krijgt u hulp bij het controleren van de beveiligings- en privacy-instellingen. Zo weet u zeker dat u veilig kunt computeren en surfen.

Maandag 23 september 2019
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 55,00 plus € 13,95 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. S. (Sam) Nanhu (Crosssurf)

De docent gebruikt een boekje voor deze cursus, waar u na afloop nog van alles in terug kunt vinden. De kosten bedragen € 13,95 en moeten bij de docent betaald worden.

Wie graag met een eigen laptop (met al windows 10 erop) komt, even door beantwoorden van dit mailtje laten weten.

19:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Sam) Nanhu (Crosssurf)
S. (Sam) Nanhu (Crosssurf)