Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6060

FILMPJES MONTEREN, AFWERKEN EN DELEN

FILMPJES MONTEREN, AFWERKEN EN DELEN
Cursuscode: 6060

Vinden familie en vrienden je filmavondjes (nog te) saai?
Wil je van je opnames een echte film maken?
Ontdek de magie en mogelijkheden van montage met het gratis programma HitFilm Express. In deze cursus leer je in 4 lessen hoe je eigen materiaal monteert tot een boeiender film. Een cursus met aandacht voor techniek en voor de inhoud.

Filmdocent Eddy Seesing helpt met het op je eigen laptop installeren van HitFilm, zorg er dan wel voor dat je in de les je email kunt ontvangen en lezen.

 

In de les oefen je aan de hand van opdrachten de verschillende technische en inhoudelijke elementen. Je gaat in deze cursus aan de slag met je eigen materiaal. Na de 4 lessen heb je voldoende gereedschappen in handen om een video beter te monteren. De laatste les besteden we aan exporteren en delen van je film.

 

 

Maandag 19 november 2018
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Dhr. E. (Eddy) Seesing
19:30 - 21:30
Locatie: Willem de Zwijgercollege (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
E. (Eddy) Seesing
E. (Eddy) Seesing
Ruim 20 jaar is Eddy zelfstandig kunstenaar en fotograaf, meer dan tien jaar daarvan brengt hij daarnaast kennis over als freelance docent. Naast zijn passie om zelf werk te maken en een tijdsbeeld van onze maatschappij te creëren is daar de passie bijgekomen om kennis en vaardigheden over te dragen aan anderen. Als docent heeft Eddy veel didactische en pedagogische ervaring opgedaan o.a. bij de SKVR, het Nederlands Foto Museum en Eye Film. Eddy geeft les aan kinderen en jongeren binnen het onderwijs en aan volwassenen in de vrije tijd. In 2006 behaalde Eddy cum laude zijn lesbevoegdheid aan de bachelor opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving bij Fontys Hogescholen in Tilburg.