Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6070

ZOOM WORKSHOP (thuis/online)

ZOOM WORKSHOP (thuis/online)
Cursuscode: 6070

OEFEN MEE EN WEES OP DE TOEKOMST VOORBEREID!
Veel cursisten hebben privé al leren werken met ZOOM. Maar voor een groot aantal van ons is de noodzaak er nooit geweest. Daarom organiseert VU Papendrecht een workshop van 1 uur op 2 momenten (zowel overdag als 's avonds).

WAT WORDT ER BEHANDELD IN DE THUISWORKSHOP?
Het is voor zowel de docent als de cursist best spannend om voor het eerst “live” te gaan.
Vóór deelname aan een online cursus krijg je van de docent een link via de mail en een uitleg. Door op de link te klikken kom je in de beveiligde omgeving van het “digitale leslokaal” samen met de andere cursisten en de docent. Je ziet elkaar, je hoort elkaar, de docent kan documenten laten zien, je kan apart werken in groepjes en het belangrijkste, je bent interactief met elkaar.De Zoom-lessen kunnen via computer, laptop, tablet en smartphone gevolgd worden. 
Het beeld van een laptop is uiteraard wat groter en beter dan van een smartphone of tablet.
Er wordt in een rustig tempo geoefend. Er zijn twee docenten in het online klaslokaal aanwezig om u te helpen. We oefenen o.a. het in en uitschakelen van de microfoon en de camera, het beeld veranderen zodat u iedereen kunt zien of juist de spreker groot, het in beeld brengen van oefeningen, het gebruiken van de chat, het uiteen gaan in groepjes en hulp inroepen van de docent, enzovoort.
De workshop duurt ongeveer een uur. Wie na afloop nog vragen wil stellen, kan 'even blijven hangen' in het digitale klaslokaal'. Wie genoeg weet, kan er op dat moment gewoon uit. Ook dat wordt geleerd!

U ontvangt 2 dagen voor aanvang de link waarmee u op de juiste dag en het juiste tijdstip in kunt loggen. Het is heel simpel. U hoeft niets van te voren te installeren.
Maximum aantal deelnemers: 12

Donderdag 6 januari 2022
1 les van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:15
Prijs: € 6,00
Mw. C. (Carolyn) Allen

U krijgt de dag voor de cursus de link om in de les te komen en de verdere informatie via de mail.
Wij zetten de cursus 10 minuten voor aanvang open, zodat u op uw gemak kunt proberen erin te komen. 
Tot dan!

19:15 - 20:30
C. (Carolyn) Allen
C. (Carolyn) Allen