Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

CONTACT

Contactgegevens

VU-gebouw De Springplank
Vondellaan 158
3351 HG Papendrecht
Tel.: 078-6154764
E-mail: info@vupapendrecht.nl 
Website: www.vupapendrecht.nl 
Openingstijden secretariaat: maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Tijdens schoolvakanties is het kantoor over het algemeen gesloten.
I.v.m. het advies thuis te werken, is het verstandig eerst even telefonisch te informeren of wij aanwezig zijn voor u langsloopt. Telefonisch en via e-mail zijn wij altijd bereikbaar tijdens openingstijden van het secretariaat.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben betreffende de volksuniversiteit dan kunt u deze kenbaar maken middels onderstaand contact formulier.
Wij zullen z.s.m. antwoorden.

Wensen / Aanmerkingen

Uw wensen of suggesties met betrekking tot het cursusprogramma kunt u zenden aan het secretariaat, Vondellaan 158, 3351 HG Papendrecht. Heeft u problemen met of aanmerkingen op een door u gevolgde cursus, dan kunt u via tel.nr. 078-6154764 of via info@vupapendrecht.nl contact opnemen met de coördinatoren van de Volksuniversiteit, mevr. B.J. Verduijn of mevr. J.B. Boer. U kunt ook bellen met de voorzitter, mevr. C.Rupert. U kunt haar telefoonnummer opvragen via kantoor. Wacht met uw klacht niet tot de cursus voorbij is!