Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

WAT DOEN WIJ IN GEVAL VAN QUARANTAINE OF LOCKDOWN?

maandag, 2 november, 2020

Wat gebeurt er met uw cursus en cursusgeld?

We gaan er niet vanuit, maar 100% zekerheid heb je nooit. Dus....als er een coronamelding van een bepaalde cursist binnen komt, wordt u meteen ingelicht. De cursus wordt dan 2 weken doorgeschoven (uiteraard wordt het totaal aantal lessen dan wel afgemaakt). Houd er dus rekening mee dat langere cursussen wel eens 2 weken uit kunnen lopen.
We zijn bezig onze taaldocenten te trainen om te werken met Zoom (beveiligde versie, bij inloggen ook voor u). Vooralsnog gaan we geen lessen vervangen door Zoom-bijeenkomsten, maar bij een quarantaine kan er tussendoor een keer op die wijze contact gehouden worden.

Indien het RIVM weer een volledige lockdown van de scholen verplicht, zullen wij ons daaraan moeten houden. We wachten dan af of dat binnen 4 weken opgeheven wordt en overleggen na die 4 weken dan met iedere groep apart of we stoppen en de resterende lessen terugbetalen, de cursus langer opschorten of  -indien iedereen dat ziet zitten-  online verder gaan. 
In veel gevallen is een online voortzetten van een cursus niet mogelijk en in de praktijk zal het er dus op neer komen dat we het cursusgeld van de gemiste lessen bij de meeste cursussen terug zullen betalen.

We gaan vol goede moed van start en houden ons aan de veiligheidsmaatregelen. Tot nu toe is iedereen blij weer aan de slag te kunnen. laugh