Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

WAT DOEN WIJ IN GEVAL VAN QUARANTAINE OF LOCKDOWN?

donderdag, 4 februari, 2021

Wat gebeurt er met uw cursus en cursusgeld?

We gaan er niet vanuit, maar 100% zekerheid heb je nooit. Dus....als er een coronamelding van een bepaalde cursist binnen komt, wordt u meteen ingelicht. De cursus wordt dan 2 weken doorgeschoven (uiteraard wordt het totaal aantal lessen dan wel afgemaakt). Houd er dus rekening mee dat cursussen uit kunnen lopen.
Onze taaldocenten zijn getraind om te werken met Zoom (beveiligde versie, bij inloggen ook voor u). Vooralsnog gaan we geen lessen vervangen door Zoom-bijeenkomsten, maar bij een quarantaine kan er tussendoor een keer op die wijze contact gehouden worden. Als de hele groep positief is over de cursus online voortzetten dan wordt dat gedaan, maar zoals gezegd alleen als heel de groep dat zou willen.

Indien het RIVM een lockdown van de scholen verplicht (zoals nu -op 4 februari nog steeds- het geval is), zullen wij ons daar ook aan houden. We wachten dan af of dat binnen 4 weken opgeheven wordt en overleggen na die 4 weken dan met de dovent van iedere groep apart of we stoppen en de resterende lessen terugbetalen, de cursus langer opschorten of  -indien iedereen dat ziet zitten-  online verder gaan. Tot nu toe zijn er 5 cursussen online door gegaan, andere cursisten zien elkaar zo nu en dan informeel via zoom, maar de meeste groepen wachten tot we weer kunnen/mogen beginnen. Het is opvallend hoe weinig cursisten daadwerkelijk willen stoppen. En daar zijn we bij mee.
Natuurlijk hopen we er op dat we dit seizoen de cursussen kunnen afronden. Mocht het niet zo zijn dat is het fijn als u het resterend cursusgeld voor het komend seizoen zou laten staan, maar als u het echt terug wilt dan gebeurt dat. Zodra er weer landelijk nieuws is zullen we dat ook aanpassen op onze website.