Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

WAT DOEN WIJ IN GEVAL VAN QUARANTAINE OF LOCKDOWN?

woensdag, 15 september, 2021

Wat gebeurt er met uw cursus en cursusgeld?

We gaan er niet vanuit, maar 100% zekerheid heb je nooit. Dus....als er een coronamelding van een bepaalde cursist binnen komt, wordt u meteen ingelicht. De cursist en zijn/haar nauwe contacten moeten dan in quarantaine. Dit kan ook de docent overkomen. Houd er dus rekening mee dat cursussen iets uit kunnen lopen.
Onze taaldocenten zijn getraind om te werken met Zoom (beveiligde versie, bij inloggen ook voor u). Het zou bij de talen zo kunnen zijn dat we één of twee weken via Zoom doorwerken (u kunt daarbij om hulp vragen). Vooralsnog gaan we geen andere lessen of totale cursussen vervangen door Zoom-bijeenkomsten, maar bij een quarantaine kan er tussendoor een keer op die wijze contact gehouden worden. Als de hele groep positief is over de cursus online voortzetten dan wordt dat gedaan, maar zoals gezegd alleen als heel de groep dat zou willen.

Indien het RIVM een lockdown van de scholen verplicht, zullen wij ons daar ook aan houden. We wachten dan af of dat binnen 4 weken opgeheven wordt en overleggen na die 4 weken dan met de docent van iedere groep apart of we stoppen en de resterende lessen terugbetalen, de cursus langer opschorten of  -indien iedereen dat ziet zitten-  online verder gaan. 
Natuurlijk hopen we er op dat we dit seizoen de cursussen kunnen afronden. Maar voor u is er de zekerheid dat we u terug betalen als het uitloopt op een langdurige lockdown.