Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 6020

FILMPJES MONTEREN EN BEWERKEN

FILMPJES MONTEREN EN BEWERKEN
Cursuscode: 6020

Heb je filmopnames van je telefoon, GoPro of drone?
Wil je van al je korte en langere opnames een leuk geheel maken?
Ontdek de magie en mogelijkheden van montage met het gratis programma HitFilm Express. In deze workshop leer je hoe je eigen materiaal monteert tot een boeiender film. Een cursus met aandacht voor techniek en inhoud.

Filmdocent Eddy Seesing helpt met het op je eigen laptop installeren van het gratis programma HitFilm. Zorg er dan wel voor dat je in de les je email kunt ontvangen en lezen. Ook laat hij zien hoe je je filmpjes kunt delen.

 

Zaterdag 28 september 2019
1 workshop van 5 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 80,00
Dhr. E. (Eddy) Seesing

Alle deelnemers nemen eigen digitale videofilmbestanden mee. Ik ga ervan uit dat alle deelnemers een digitale videocamera gebruiken (GEEN TAPE!)
De deelnemers hebben de digitale videobestanden waarmee ze aan de slag willen gaan al op de laptop gezet in een afzonderlijke map.
En uiteraard uw laptop meenemen.

10:00 - 15:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
E. (Eddy) Seesing
E. (Eddy) Seesing
Ruim 20 jaar is Eddy zelfstandig kunstenaar en fotograaf, meer dan tien jaar daarvan brengt hij daarnaast kennis over als freelance docent. Naast zijn passie om zelf werk te maken en een tijdsbeeld van onze maatschappij te creëren is daar de passie bijgekomen om kennis en vaardigheden over te dragen aan anderen. Als docent heeft Eddy veel didactische en pedagogische ervaring opgedaan o.a. bij de SKVR, het Nederlands Foto Museum en Eye Film. Eddy geeft les aan kinderen en jongeren binnen het onderwijs en aan volwassenen in de vrije tijd. In 2006 behaalde Eddy cum laude zijn lesbevoegdheid aan de bachelor opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving bij Fontys Hogescholen in Tilburg.