Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3450

KINDERVERHALEN SCHRIJVEN

KINDERVERHALEN SCHRIJVEN
Cursuscode: 3450

Met het schrijven van verhalen voor kinderen breng je de creativiteit in jezelf naar boven. Je schrijft over een wereld waarin kan gebeuren wat jij wilt. Of je alleen je verhalen wilt opschrijven voor de kleinkinderen, of droomt van jouw kinderboek in de boekwinkel, je bent van harte welkom bij deze cursus. Bij de lessen komen diverse onderwerpen aan bod, zoals de opbouw van een verhaal, schrijfstijl, voor welke doelgroep schrijf je en hoe kun je publiceren.

De docent, Bianca Nederlof, schreef zelf inmiddels diverse kinderboeken en twee thrillers voor volwassenen. Tijdens de les behandelt de docent de theorie en gaan de cursisten aan de slag met korte schrijfopdracht. Ook is er ruimte voor vragen en inbreng van de cursisten. Aan het eind van de les wordt een huiswerkopdracht meegegeven, want schrijven leer je vooral door het te doen. Er zit steeds twee weken tussen de lessen, zodat er voldoende tijd is om aan je eigen verhaal te werken.

Aan het eind van de cursus heb je een idee voor een verhaal uitgewerkt en kun je thuis verder aan de slag met het schrijven met behulp van de geleerde technieken.

Dinsdag 4 oktober 2022
4 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 78,50
Mw. B. (Bianca) Nederlof
19:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Bianca) Nederlof
B. (Bianca) Nederlof