Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5000

PORTRET BOETSEREN (ZOMER)

PORTRET BOETSEREN (ZOMER)
Cursuscode: 5000

Je leert kijken en vooral ook zien!

Er zal worden gewerkt in een groep van maximaal 8 cursisten, waardoor er veel tijd is voor persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Er wordt gewerkt aan boetseerbokken (staand) rondom het model.

Voor deze workshop is het handig als je enige ervaring met boetseren hebt, maar het is geen vereiste. Met serieus enthousiasme en motivatie om te willen leren, lukt het om een mooi resultaat te bereiken!

De cursusprijs is inclusief lunch en exclusief materialen.

De benodigde materialen, zoals klei, het armatuur, kruishoutjes en een setje van 3x boetseergereedschap, worden door de docent geleverd. De kosten hiervoor zijn EUR 55,= en worden op de eerste cursusdag bij de docent afgerekend. Mocht je over eigen boetseergereedschap beschikken dan kun je dat uiteraard aanvullend meenemen.

Aan het einde van de week neem je het portret, inclusief het armatuur en boetseergereedschap, mee naar huis nemen en kun je het desgewenst verder afwerken. Het is mogelijk om na deze cursus het beeld te laten bakken of er een mal van te laten maken.

Maandag 26 augustus 2019
5 lessen van 7 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 375,00 plus € 55,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. A. (Arianne) Moerman
9:30 - 16:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A. (Arianne) Moerman
A. (Arianne) Moerman
Beeldend kunstenaar Arianne Moerman is geboren in Papendrecht en woont en werkt momenteel in Kinderdijk. Ze heeft een grote passie voor beeldende kunst en jaren gewerkt in het atelier van de Rotterdamse beeldhouwer, Bert van Beek. Hier is haar liefde voor het beeldhouwvak verder gegroeid. In 2014 is ze naar Pietrasanta, Italië, gereisd om zich verder te ontwikkelen en leerde daar onder meer de kunstenaars Martin Foot en Nicola Biondani kennen. In 2018 heeft ze in Lustleigh, Engeland, les gehad van Eran Webber en momenteel werkt ze in Amsterdam met beeldend kunstenaar, Eddy Roos. Haar werk is te omschrijven als figuratief realistisch. Beelden van Arianne worden tevens in brons gegoten en door haar zelf afgewerkt. Daarnaast tekent en schildert ze model. Door twee- en driedimensionaal te werken, met verschillende materialen en door kennis op te doen bij andere kunstenaars van hun werkmethoden en esthetische inzichten, heeft ze ondertussen een ruime en brede ervaring opgedaan welke ze met veel enthousiasme met anderen wil delen. www.ariannemoerman.nl