Cursusnummer:
3110

GIETWORKSHOP: ACRYL POURING

GIETWORKSHOP: ACRYL POURING

Altijd iets anders willen uitproberen met Acrylverf? Wat dacht je van “acryl pouring”, dus gieten met acryl, heel erg leuk om te doen, niet moeilijk (als je weet hoe!!!) en geweldige resultaten!

Acryl gieten is een vorm van abstracte kunst, waar je schilderijen mee maakt met vloeibare acrylverf. Het leuke aan gieten met acrylverf is dat je het op verschillende manieren kan doen en verrassende resultaten krijgt. Eigenlijk is het onmogelijk om fouten te maken.

Zoek je favoriete kleur verf (of inkt) uit en mix dit met gietmedium, siliconen-olie en een scheutje water, en doe dit in een beker. Dit moet goed gemixt worden zodat de ingrediënten goed samenhangen, anders kan je acryl schilderij misschien wel “verpest” worden omdat alles niet goed gemixt is.

Het gietmedium zorgt ervoor dat de verf vloeibaarder wordt en dan dat de verf beter met elkaar mixt.  Na het proces heeft het schilderij een poosje nodig om op een gematigde temperatuur te drogen. Na twee dagen kunt u uw werk bij de vu ophalen.
DE CURSUSPRIJS IS INCLUSIEF GEBRUIK MATERIALEN

 • 1 les van 2 uur Toon details
  • 1: zaterdag 16 nov 2024 - 09:45 – VU-gebouw De Springplank
 • € 38,50
 • Ciska de Vries - Wosgien
 • VU-gebouw De Springplank Toon adres-info
  • Kleding die vuil mag worden en 5 euro contant
   € 5,00

   De docent verzorgt alle materialen, daarvoor graag 5 euro contant meenemen en aan de docent betalen. 
   Zorg er voor dat u een schort aan doet of kleding die vuil mag worden. 

Startdatum
Lesvorm