Cursusnummer:

PLEZIER IN SCHRIJVEN

De start van deze cursus: men neme pen en papier, een interessante schrijfopdracht én een deadline. Wat ga jij ervan maken?

De schrijver in je wordt uitgedaagd. Je fantasie wordt aan het werk gezet, tijd om heel lang na te denken is er niet. Je zet je pen op het papier, en begint te schrijven...

Deze cursus vormt een vervolg op de cursus Levensverhaal schrijven van Jet Hoogerwaard. In de vervolgcursus ligt de nadruk nog meer op plezier in schrijven en het ontdekken van jouw (verborgen?) talent. Daarnaast leer je natuurlijk heel wat bij. Hoe breng je spanning in je verhalen? Wanneer ben je een goede schrijver? Wat zijn de valkuilen bij het schrijven van een verhaal? Nog veel meer onderwerpen komen aan bod... We gaan met plezier aan de slag met het schrijven. En wie weet, misschien komt jouw verborgen talent wel naar boven!

Ben je al aan het schrijven, voor jezelf of voor een breder publiek? Alles wat je leert kun je toepassen op je eigen werk! Zo word je een nóg betere schrijver. 

Jet Hoogerwaard begeleidde onder andere tientallen auteurs bij het schrijven en uitbrengen van hun boek. Zij schrijft zelf verhalen voor het levensverhalentijdschrift Mijn Geheim én zij is de co-auteur van Schrijf je boek in 1 jaar, een boek vol met praktische schrijftips. Eind 2020 bracht zij haar eigen levensverhaal uit met de roman De Kaper.