Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3060

SCHILDERWERKPLAATS (lichtgev. en gevorderden)

SCHILDERWERKPLAATS (lichtgev. en gevorderden)
Cursuscode: 3060

INSTROMEN IS NOG MOGELIJK! U BETAALT ALLEEN DE LESSEN DIE NOG MOETEN BEGINNEN

De schilderwerkplaats is voor cursisten die al enige basiskennis hebben van acrylschilderen (of eventueel aquarel of olieverf) en deze kennis en vaardigheid aan de hand van zelfgekozen onderwerpen willen verbeteren.

Iedereen mag werken met eigen materiaal en een eigen techniek aan een onderwerp naar keuze. Deze onderwerpen kunnen realistisch of abstract uitgewerkt worden. Er wordt slechts op verzoek van de cursisten gewerkt aan een gezamenlijk onderwerp. Wie toch meer de uitdaging wil van 'schilderen in opdracht' kan vragen om een opdracht van de docent. 

Iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau begeleid. De docent helpt, legt uit en geeft tips. En....natuurlijk is er de gezelligheid en inspiratie van de medecursisten!

Woensdag 2 november 2022
12 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 235,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. T. (Teus) van Kooten
Bij deze cursus is het de bedoeling dat u eigen verf, kwasten/penselen en doek of papier mee neemt. Eventueel zijn losse vellen papier tegen betaling bij ons verkrijgbaar. U kunt van tevoren reeds verzinnen wat voor soort werk u wilt maken, maar ook aan de docent een onderwerp vragen.
09:30 - 12:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T. (Teus) van Kooten
T. (Teus) van Kooten