Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7085

DE FRANSE KEUKEN

DE FRANSE KEUKEN
Cursuscode: 7085

De gerechten uit de Franse keuken zijn bekend over de hele wereld en soms al eeuwenoud. Nog steeds worden ze dagelijks bereid en wordt er van gesmuld. Komt dit door de pure produkten die erin verwerkt worden, de eenvoud en de goede, natuurlijke smaken? Geen opsmuk, maar goed en lekker. 
We kunnen denken aan een  Coq au Vin, een Soupe à l'Oignon, een Magret de Canard (eendenborst), een Ratatouille of Mix de poix, een Gratin de Pommes Dauphinois, een Vol au Vent en een Bœuf Bourguignonne. Als dessert wordt een van de keren zeker een Tarte tatin gemaakt.


Woensdag 4 maart 2020
3 lessen van 3,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 103,50 plus € 39,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. R. (Rowdy) Muller

Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens 39 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent(e).

18:30 - 22:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Rowdy) Muller
R. (Rowdy) Muller