Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7150

STRESSVRIJ KERSTDINER + KERSTWIJNEN

STRESSVRIJ KERSTDINER + KERSTWIJNEN
Cursuscode: 7150

U serveert dit jaar een perfect Kerstdiner zonder stress. En u schenkt er precies de goede wijn bij... Want u heeft de workshop Stressvrij Kerstdiner & Kerstwijnen gevolgd!

Chef Benno en vinoloog Roelof slaan ook dit jaar weer de handen ineen om u helemaal te ontzorgen voor het komende kerstdiner. Samen met Benno kookt u verrukkelijke gerechten die verrassend eenvoudig blijken en tijdens de kerstdagen in een mum van tijd op tafel staan. Roelof heeft bij drie grote supermarktketens alvast de kerstwijnen uitgezocht en gezamenlijk proeven we bij elk gerecht drie verschillende wijnen, zodat u zelf de mooiste combinatie kunt vaststellen. Zo komt u zeer goed beslagen ten ijs voor de kerstdagen. Een gezellige, smakelijke en vooral stressvrije workshop!

Informatie over de docenten

Benno Gunsing en Roelof Weekhout hebben samen bijna 50 jaar gastronomische ervaring; Benno als chef en gastheer in de Nijmeegse horeca en Roelof als vinoloog en docent wijn, bier en whisky aan diverse volksuniversiteiten in Nederland (Rotterdam, Papendrecht, Nijmegen en Arnhem). Samen maken ze van elke workshop een feestje van gezelligheid en culinair genot.

 

Zaterdag 11 december 2021
1 workshop van 5 uur aanvangstijd 16:00
Prijs: € 52,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout

Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens de 25 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent(e).

16:00 - 21:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout
B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout