Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7060

VIS BEREIDEN

VIS BEREIDEN
Cursuscode: 7060

Vis is een heel veelzijdig product, dat op veel verschillende manieren kan worden bereid. Toch vinden de meeste mensen het lastig om vis klaar te maken. Het wordt snel droog, smaakt soms wat grondig, bakt heel snel aan... Nou, niet tijdens de 3 smaakvolle en gezellig kooklessen vis bereiden! Chef Benno leert u zeer uiteenlopende manieren van visbereiding, van terrine tot garnalenkroket, van vissoep tot 'papillotte'. Er zal een wereld voor u open gaan en u zult intens genieten van al het moois dat de zee te bieden heeft.

En als extraatje combineren we elke les de zelfgemaakte visgerechten met de juiste wijnen. Het wordt een smakelijk, leerzame en vooral ook gezellige cursus!

Informatie over de docent(en):

Benno Gunsing en Roelof Weekhout hebben samen bijna 50 jaar gastronomische ervaring; Benno als chef en gastheer in de Nijmeegse horeca en Roelof als registervinoloog en docent wijn, bier en whisky aan diverse volksuniversiteiten in Nederland (Rotterdam, Papendrecht, Nijmegen en Arnhem). Samen maken ze van elke cursus een feestje van gezelligheid en culinair genot.

Vrijdag 28 september 2018
3 lessen van 3,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00 plus € 45,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout
Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens 45 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent.
18:30 - 22:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout
B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout