Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7020

VIS BEREIDEN

VIS BEREIDEN
Cursuscode: 7020

Gamba of garnaal? Zalmforel of zalmfilet? Zeeduivel of zeebaars? Vaak weten we er te weinig van en durven we er niet aan te beginnen.

Hoe maak je vis schoon? Welke vis heb je nodig voor de soep, voor het voorgerecht/hoofdgerecht en hoe gaan we die bereiden: stomen / stoven / braden / pocheren / bakken enz?


Vis bereiden is nog nooit zo makkelijk, zo leuk en zo lekker geweest. In 2 lessen leggen we de basis. Op beide avonden bereiden we een 3-gangen maaltijd. Van uitleg over de beste koop tot op het bord. En op het bord komt het...... want tijdens de maaltijd zullen we de vis samen nuttigen! 


Dinsdag 12 januari 2021
2 lessen van 3,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 69,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. R. (Rowdy) Muller

Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens de 25 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent(e).

18:30 - 22:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Rowdy) Muller
R. (Rowdy) Muller