Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7030

WILD BEREIDEN

WILD BEREIDEN
Cursuscode: 7030

Tijdens deze sfeervolle workshop leert u diverse soorten wild (beetje afhankelijk van wat er verkrijgbaar is) bereiden. In ieder geval komen hertenbiefstuk en wild zwijn aan bod. U oefent de traditionele bereiding met wijn en verse kruiden als tijm en rozemarijn. Ook leert u als voorafje een bospaddenstoelensoep maken en als bijgerecht een kastanjepuree en in de oven gegaarde herfstgroenten. De maaltijd wordt afgesloten met een heerlijk dessert.

Woensdag 18 november 2020
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 18:15
Prijs: € 43,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. R. (Rowdy) Muller
18:15 - 22:15
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Rowdy) Muller
R. (Rowdy) Muller