Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 7095

PAELLA VALENCIANA & MARISCOS

PAELLA VALENCIANA & MARISCOS
Cursuscode: 7095

Paella is een oorspronkelijk Valenciaans en tegenwoordig typisch Spaans gerecht en bevat, afhankelijk van de regio, als hoofdingrediënten: rijst, zeevruchten als vis en schaaldieren, stukjes kip, konijn, tomatenbasis, garrafobonen, snijbonen en saffraan.


Van een Spaanse docente leert u tijdens deze zondagsworkshop wat nodig is voor de basisbereiding van paella en vervolgens maakt u de bekende Paella Valenciana  met kip en de Paella Mariscos met kip,  vis en schelp- en schaaldieren zijn verwerkt.

Tijdens de bereiding proeft u van tapas en drinkt u sangria. Tot slot gaat u gezamenlijk de paellas eten. Heel smakelijk en kruidig

 

Donderdag 4 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 32,00 plus € 16,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M. (Maria) Lopez

Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, eventueel een afsluitbaar bakje én het geld voor de ingredienten (€ 16,-)

18:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Maria) Lopez
M. (Maria) Lopez
María José Bolea López heeft gewerkt in restaurants in Valencia, werkte in Nederland mee aan de Spaanse Dagen in Utrecht en Haarlem, werkt samen met Turismo Regio Valencia, gaf in Nederland al vele kookworkshops over de Spaanse keuken. Ze komt uit Valencia en woont sinds 2011 in Nederland. In Valencia volgde zij verschillende cursussen mediterraans koken en werkte in verschillende restaurants. De traditionele Spaanse keuken is haar specialiteit.