Volksuniversiteit Papendrecht
Cursuscode: 7115

TAPAS

TAPAS
Cursuscode: 7115

Iedereen heeft wel eens in een tapasrestaurant gegeten of leuke kleine hapjes geserveerd bij een feestje. Maar heeft u ze wel eens zelf gemaakt? Want verse zelfgemaakte tapas zijn een cadeautje voor uzelf en uw gasten. In deze smakelijke workshop van ca. 3½ uur leert u, hoe u zelf een breed aanbod aan verse tapas bereidt. We maken o.a. zelf aïoli, knoflookbrood, Chorizo, hapjes met vis en vlees, tapenades etc. Verras en verwen uzelf met deze heerlijke en gezellige workshop! 

Informatie over de docent(en):

Benno Gunsing en Roelof Weekhout hebben samen bijna 50 jaar gastronomische ervaring; Benno als chef en gastheer in de Nijmeegse horeca en Roelof als registervinoloog en docent wijn, bier en whisky aan diverse volksuniversiteiten in Nederland (Rotterdam, Papendrecht, Nijmegen en Arnhem). Samen maken ze van elke workshop een feestje van gezelligheid en culinair genot.

   

Vrijdag 18 mei 2018
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 37,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout
Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, eventueel een afsluitbaar bakje én de 13,- euro voor de ingrediënten (betalen aan de docent).
18:30 - 22:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout
B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout