Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 8500

ITALIAANSE ROUTES VAN KUNST, SCHOONHEID EN BEWONDERING

ITALIAANSE ROUTES VAN KUNST, SCHOONHEID EN BEWONDERING
Cursuscode: 8500

Het Italiaanse schiereiland is rijk aan plaatsen waar natuur, kunst en architectuur samenkomen in absoluut unieke suggestieve locaties vol charme, geschiedenis en cultuur. Deze plaatsen zijn, wanneer ze op een bewuste en uitgebreide manier bekeken en beleefd worden, in staat om het lichaam, de ziel en de geest van het individu te voeden. Daardoor zijn het plekken van persoonlijke ontwikkeling en groei.
Door een reis die als voorstel voor een vakantie en een bezoek aan Italië begint, neemt Andrea Maddalena het publiek mee om plaatsen, kunstwerken en architectuur te ontdekken die het leven van mensen voor altijd ten goede kunnen veranderen. 

 

Donderdag 11 juli 2019
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 18,00
Dhr. A. (Andrea) Maddalena
19:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Andrea) Maddalena
A. (Andrea) Maddalena
Mijn naam is Andrea Maddalena, ik ben Italiaan en ik woon in Nederland sinds 2000. Ik ben architect, musicus, kunsthistoricus, deskundige in Etruskische, Romeinse en Middeleeuwse architectuur en kunst, symboliek en antropologie. Vanaf 2004 geef ik lezingen en seminars in Nederland, België en Italië over kunst, architectuur en cultuur. Ik ben nu docent bij de Vrije Academie in Nederland. Bovendien ben ik docent van Italiaanse taal en cultuur bij de vereniging Dante Alighieri