Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4010

HANDLIJNKUNDE

HANDLIJNKUNDE
Cursuscode: 4010

Onze handen zeggen ons wie en hoe we zijn op dit moment. Hoe we zijn geworden door een optelsom van acties en reacties uit het verleden. Ze verschaffen ons verhelderende inzichten voor het heden. Iedereen heeft sterke en zwakke kanten. Sterke kanten die verkeerd worden gebruikt, kunnen je net zo remmen als welke zwakke kant dan ook.  Zwakke kanten kunnen in sterke worden omgezet als je de inzichten die je handen je geven op de juiste manier gebruikt. Door je handen onder de loep te nemen leer je te denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Ook leer je patronen te herkennen waardoor je in een bepaald gedrag vervalt en steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt.

De workshop “Handlijnkunde, heb jij het in de hand?” bestaat uit drie avonden. Hierin leer je de belangrijke lijnen en hun betekenis. Je leert over de nagels en de buitenkant van de hand, zodat je in een oogopslag al iets over iemands karakter weet, zonder in de handen te hoeven kijken. Er wordt een afdruk van je eigen handen gemaakt, die gaan we bestuderen en is er veel ruimte voor persoonlijke vragen.

Dinsdag 12 november 2019
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 48,00
Mw. M. (Mariska) de Vries
19:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mariska) de Vries
M. (Mariska) de Vries
Mariska de Vries is 42 jaar, woonachtig in Culemborg. Haar interesse voor de handlijnkunde is ontstaan in 2001. Ze vindt het erg interessant dat er in één oogopslag een beknopte beschrijving van iemands karakter gegeven kan worden en je dus al gelijk kunt zien wat voor persoon je voor je hebt. Ze heeft de handleeskundige opleiding gevolgd aan de School der Universele Handleeskunde"van Magda van Dijk. Nog even voor de duidelijkheid: handlijnkunde is een wetenschap, een studie, iedereen kan het leren. Het heeft niets met toekomst voorspellen te maken, er komt absoluut GEEN glazen bol aan te pas!! www.kundiginhandlijnkunde.nl