Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4015

HANDREFLEX

HANDREFLEX
Cursuscode: 4015

Je lichaam raakt regelmatig uit balans door invloeden van buitenaf, hierdoor kan onze energie niet meer vrij stromen en voelen we ons geremd, we ervaren blokkades die veroorzaakt worden door het ophopen van giftige stoffen in ons lichaam. Met handreflexmassage behandel je de punten in je hand die rechtstreeks in verbinding staan met de blokkades, hierdoor los je ze op en breng je het natuurlijke evenwicht weer terug. Je voelt je dan heel wat beter.

In deze workshop leer je de belangrijkste drukpunten voor een ontspanningsmassage en hoe je deze moet masseren. Hierdoor kun je zelf het evenwicht in je leven brengen en houden.

 

 

Dinsdag 12 oktober 2021
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 18,00
Mw. M. (Mariska) de Vries
19:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Mariska) de Vries
M. (Mariska) de Vries
Mariska de Vries is 43 jaar, woonachtig in Culemborg. Haar interesse voor de handlijnkunde is ontstaan in 2001. Ze vindt het erg interessant dat er in één oogopslag een beknopte beschrijving van iemands karakter gegeven kan worden en je dus al gelijk kunt zien wat voor persoon je voor je hebt. Ze heeft de handleeskundige opleiding gevolgd aan de School der Universele Handleeskunde"van Magda van Dijk. Nog even voor de duidelijkheid: handlijnkunde is een wetenschap, een studie, iedereen kan het leren. Het heeft niets met toekomst voorspellen te maken, er komt absoluut GEEN glazen bol aan te pas!! www.kundiginhandlijnkunde.nl