Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5030

SUCCESVOLLER LEVEN MET BREINKENNIS

SUCCESVOLLER LEVEN MET BREINKENNIS
Cursuscode: 5030

Wat is ‘succes’ eigenlijk en -nog veel interessanter- wat is het voor jou persoonlijk?

De maatschappelijke druk is groot, verwachtingen hoog, alles lijkt maakbaar en toch hebben we regelmatig het gevoel dat we niet helemaal geslaagd/succesvol zijn als vader, moeder, collega, vriend, vriendin, partner, zoon, dochter, ondernemer, werknemer, etc…

De nieuwste neurowetenschappelijke kennis geeft baanbrekende inzichten in de werking van ons brein en verklaart bijvoorbeeld waarom we vaak ‘ja’ zeggen en vervolgens ‘nee’ doen. Met deze kennis hebben wij praktische tools ontwikkeld om je brein beter te leren gebruiken en evenwichtiger de kansen van het leven te pakken.

Deze interactieve en praktijkgerichte kennissessies bieden de route naar jouw persoonlijke succes!


BreinkennisGrote kans dat jij je jezelf herkent in onderstaande lijst en ben je wat ons betreft een heel geschikte deelnemer!

¨ Nieuwsgierig naar praktisch toepasbare breinkennis en hersenwetten
¨ Ouders/stiefouders/opvoeders met uitdagingen in de opvoeding van kind(eren)
¨ Ondernemer op zoek naar een hoger rendement¨ Leidinggevende in een organisatie
¨ Medewerker die telkens in conflict raakt met leidinggevenden en/of collega’s
¨ Liefdespartner die graag beter wil leren communiceren
¨ Je denkt dat je gelukkiger zou kunnen zijn
¨ Iemand die te maken heeft met één van de volgende welvaartsziekten: Anorexia, Boulimia, overgewicht, depressies, burn-out en suïcide
¨ Of je behoort tot de grote groep mensen die gewoon lekkerder in hun vel wil zitten

Wij ontwikkelden een zeer praktische en toepasbare methodiek en hebben die verwerkt in 4/5-delige trainingssessies. Op interactieve wijze en met een brein-vriendelijke leermethode ontdek jij allerlei nieuwe kennis over jouw brein. Je begrijpt vervolgens beter waarom je handelt zoals je altijd doet. En nog een stap verder ga je inzien (en misschien zelfs ervaren!) hoe de echte veranderingen die je altijd al hebt gewild nu realiseerbaar worden.

Het is een feestje met deze methodiek aan de slag te gaan…….. doe je mee?

Maandag 26 oktober 2020
4 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00
Dhr. J. (John en José) Kruythoff

Wilt u pen en papier meebrengen om te schrijven.
Indien u liever op een laptop schrijft is dat ook prima.
Eventueel kunt u uw telefoon menemen om foto's van de aantekeningen te maken.

19:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
J. (John en José) Kruythoff
J. (John en José) Kruythoff
Net als zoveel tijdgenoten ondervonden ook wij de toenemende druk in ons moderne leven. Een leven met enorm veel mogelijkheden en uitdagingen waarin digitalisering en sociale media hun opmars hebben gemaakt en -bewust en onbewust- onze keuzes beïnvloeden. Per dag komen zo’n 3500 impulsen bij ons brein binnen…..terwijl ons brein er eigenlijk maar 150 kan ‘handelen’! Onze zoektocht naar meer rust, ruimte én onszelf ging langs vele bewezen en niet bewezen methodieken en theorieën. Al die kennis, ervaringen en vaardigheden bracht ons weer een stukje verder maar….er bleven steeds teveel vragen onbeantwoord. De kennis en begrip over de werking van ons eigen brein gaf een indrukwekkende stap vóóruit. Wij zijn José Kruijthoff en John Kruijthoff, broer en zus, die de wondere wereld van de neurowetenschap, endocrinologie en epi genetica zijn gaan onderzoeken. Na veel pionieren, experimenteren en uitproberen hebben we de ontdekte samenhang tussen hersenwetten, biochemische processen (hormonen) en epi genetica (DNA) leren gebruiken in ons voordeel en leren nog elke dag een beetje bij. We nemen je graag mee in deze ontdekkingstocht!