Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4012

VISAGIE: AVOND MAKE-UP

VISAGIE: AVOND MAKE-UP
Cursuscode: 4012

Kijkt u ook wel eens vol bewondering naar de dames op de rode loper en hun mooie make-up en zou u er ook wel eens zo uit willen zien als u een avondje uit gaat. Dan is deze workshop THE PLACE TO BE. Hier leert u bij uzelf een avond/glamour make-up aan te brengen onder vakkundige begeleiding van een make-up artist. Tijdens deze drie uur gaan we in op kleurgebruik en de specifieke kenmerken van een avond make-up.

Ook komt materiaalkeuze aan bod en wat voor invloed belichting heeft op de avond make-up. U maakt tijdens de workshop gebruik van uw eigen make-up en de aanwezige producten, zodat u thuis het geleerde in praktijk kunt brengen. Vergeet ook niet een handspiegel mee te brengen.

Dinsdag 24 november 2020
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 36,50 plus € 3,00 materiaalkosten te betalen tijdens de les.
Mw. G. (Godard) Koremans

Het is fijn als u met een onopgemaakt gezicht naar de workshop komt. U mag uw eigen make-up meenemen, zodat u leert werken met u eigen make-up en 3 euro (materiaalkosten) voor docent. Graag een handspiegel meenemen.

19:00 - 22:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
G. (Godard) Koremans
G. (Godard) Koremans
Godard is werkzaam als visagist en grimeur en hij is docent bij opleidingsinstituur Thomas in 's-Hertogenbosch. Daarnaast is hij examinator CIDESCO media make-up en Advanced media make-up.