Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4011

VISAGIE: DAG MAKE-UP VOOR DE RIJPERE HUID.

VISAGIE: DAG MAKE-UP VOOR DE RIJPERE HUID.
Cursuscode: 4011

Naarmate we ouder worden verandert onze huid en krijgen we te maken met kleine rimpeltjes en andere onvolkomenheden in het gezicht. Veel dames zijn hier niet altijd even blij mee ze zouden er graag wat jeugdiger uit willen zien. Tijdens deze workshop worden u de fijne kneepjes bijgebracht hoe u dit, met behulp van make-up, kunt verwezenlijken. We gaan in op kleurgebruik, make-up technieken, correctietechnieken en materiaalkeuzes.

U gaat zelfstandig, onder vakkundige begeleiding van een make-up artist, aan de slag en krijgt advies over wat voor u het beste resultaat oplevert. Tijdens de workshop maakt u gebruik van uw eigen make-up en de aanwezige producten, zodat u later ook thuis met het geleerde aan de slag kunt en u kunt genieten van een stralende uitstraling.

 

Dinsdag 17 november 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 36,50 plus € 3,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. G. (Godard) Koremans

Het is fijn als u met een onopgemaakt gezicht naar de workshop komt. U mag uw eigen make-up meenemen, zodat u leert werken met u eigen make-up en 3 euro (materiaalkosten) voor docent. Graag een handspiegel meenemen.

9:30 - 12:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
G. (Godard) Koremans
G. (Godard) Koremans
Godard is werkzaam als visagist en grimeur en hij is docent bij opleidingsinstituur Thomas in 's-Hertogenbosch. Daarnaast is hij examinator CIDESCO media make-up en Advanced media make-up.