Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2130

ENGELS - CAMBRIDGE ADVANCED (CAE)

ENGELS - CAMBRIDGE ADVANCED (CAE)
Cursuscode: 2130

Cambridge English: Advanced is een vervolg op de FCE cursus, maar kan ook gedaan worden door cursisten die het Engels al op niveau B2 beheersen. Tijdens de cursus leer je de taal nog effectiever op een hoog niveau te gebruiken, waardoor je nog zelfverzekerder bent en overkomt in sociale en zakelijke situaties. De Cambridge certificates genieten wereldwijd bekendheid en zijn een internationaal erkende maatstaf voor de kennis van de Engelse taal. Een officieel erkend certificaat van Cambridge University is zonder twijfel een vereiste voor wie zijn carrière op een hoger plan wil krijgen of die toegang wil verkrijgen tot een bepaalde studie waar dit diploma een vereiste voor is. Cambridge English: Advanced (CAE) wordt geaccepteerd door de meeste buitenlandse universiteiten.

Na afloop van de cursus kun je desgewenst (is dus geen verplichting) deelnemen aan het officiële examen. Het examen bestaat uit vier onderdelen (lezen en gebruik van Engels, schrijven, spreken en luisteren) en wordt extern afgenomen. Om examen te kunnen doen zijn extra kosten (tussen de € 200,- en € 250,-) verschuldigd.  Voor een globaal beeld van je startniveau Engels is deze site te raadplegen: http://www.cambridgeenglish.org/test-your-english.Kies op de website "Begin Test- General English".
Voor deze cursus is een hoge mate van aanwezigheid vereist en de bereidheid per week enkele uren aan het Engels te besteden.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau C1 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau B2 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis

Dinsdag 2 oktober 2018
22 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 365,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Carolyn) Allen
Boeken: Gold - Advanced, Gold Advanced Exam Maximiser Class Audio CDs (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Willem de Zwijgercollege (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
C. (Carolyn) Allen
C. (Carolyn) Allen