Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2260

ENGELS CONVERSATIE GEVORDERD ONLINE NIVEAU B2

ENGELS CONVERSATIE GEVORDERD ONLINE NIVEAU B2
Cursuscode: 2260

Deze online cursus is bedoeld voor degenen die ooit al enkele jaren Engels of een conversatiecursus hebben gevolgd en dus redelijk Engels spreken en verstaan. Tevens is deze cursus geschikt voor cursisten die Engels spreken op hun werk, in een Engelssprekend land hebben gewoond, regelmatig Engelssprekende vrienden of familie bezoeken of hun kennis van de taal willen verdiepen. Tijdens de lessen spreekt u alleen maar Engels. Zelfs de docente is een 'native speaker'. Zij zal ook de uitleg in het Engels doen (ze spreekt overigens wel goed Nederlands).
Als leidraad voor de gesprekken gebruikt u allerlei teksten, divers luistermateriaal en onderwerpen uit het nieuws. Tevens zal, daar waar nodig, de grammatica voor gevorderden worden geoefend.
Cursusmateriaal wordt door de docente geleverd en is bij de cursusprijs inbegrepen.Via zoom heeft u steeds dezelfde docente, bent u steeds samen met dezelfde klasgenoten, kunt u vragen stellen, oefeningen maken en in groepjes oefenen of overleggen. De docente zorgt voor het cursusmateriaal.
Wij hebben de beschikking over een licentie: onze gegevens en daarmee ook die van u zijn beveiligd.
Let op! Minimum aantal deelnemers: 6 Maximum aantal: 12

Donderdag 28 oktober 2021
15 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00
Mw. C. (Carolyn) Allen
19:30 - 20:45
Inschrijving geopend >
C. (Carolyn) Allen
C. (Carolyn) Allen