Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2210

ENGELS - NIVEAU 1A

ENGELS - NIVEAU 1A
Cursuscode: 2210

In deze dagcursus worden de beginselen van de Engelse taal in een rustig tempo behandeld. U leert zichzelf redden in veel voorkomende situaties. 
Deze cursus is voor iedereen die nooit eerder Engelse les heeft gevolgd of maar zo kort dat het al volledig weggezakt is.

Dinsdag 4 oktober 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 240,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. V. (Vino) Padiwita
Boek: Fairway new 1. (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
V. (Vino) Padiwita
V. (Vino) Padiwita
Hallo, mijn naam is Vinodini Padiwita en ik ben lerares Engels van beroep. Ik heb vele jaren ervaring in het geven van Engelse les aan volwassenen. Om mijn vaardigheden in het les geven in Engels verder te ontwikkelen, heb ik examens voor gevorderden succesvol afgelegd aan the University of Cambridge in het Verenigd Koninkrijk en de titel in CAE behaald. Ik vind dat mensen Engels het beste leren begrijpen en spreken wanneer ze het zoveel mogelijk toepassen gedurende het leren ervan. Het is mijn visie dat het leren van een taal samen gaat met het maken van fouten als mede het leren van fouten van anderen om op die wijze jezelf te verbeteren. Ik kan je de Engelse grammatica helpen begrijpen door o.a. praktijksituaties spelenderwijs te creëren waarin dit kan worden beoefend. Dit brengt niet alleen plezier met zich mee, maar is ook de beste manier om jezelf te verbeteren in de Engelse taal.