Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2090

ENGELS - NIVEAU 3

ENGELS - NIVEAU 3
Cursuscode: 2090

Deze cursus is een vervolg op niveau 2a of op de opfriscursus. Tevens kan deze cursus gevolgd worden door degenen die al twee jaar Engels op het voortgezet onderwijs hebben gevolgd en die kennis nog een beetje paraat hebben. Er wordt uitgegaan van een start niveau 2a.
In een rustig tempo doorloopt men de regels van de Engelse taal d.m.v. oefeningen. Ook aan het spreken zal de nodige aandacht worden besteed. In dit seizoen werkt men de eerste helft van het boek Fairway 3 door. Aan het eind van het boek (na niveau 4) heeft men niveau B1 bereikt.

Mocht u twijfelen over welk niveau het best bij u past dan kunt u zelf een instap toets doen. Deze toets én de uitslag vindt u op http://www.fairway-online.nl/ doorklikken op “Fairway 1, 2 of 3 ” en daarna op “Aanvullend materiaal”. Deze toets geeft een indicatie van uw niveau want vaardigheden als luisteren en spreken worden niet beoordeeld. Natuurlijk kunt u ook naar de Open Dag (zaterdag 26 augustus van 10.00 - 14.00 uur uur) komen en direct met een docent praten.

Dinsdag 2 oktober 2018
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. V. (Vino) Padiwita
Boek: Fairway 3 (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: Willem de Zwijgercollege (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
V. (Vino) Padiwita
V. (Vino) Padiwita
Hallo, mijn naam is Vinodini Padiwita en ik ben lerares Engels van beroep. Ik heb vele jaren ervaring in het geven van Engelse les aan volwassenen. Om mijn vaardigheden in het les geven in Engels verder te ontwikkelen, heb ik examens voor gevorderden succesvol afgelegd aan the University of Cambridge in het Verenigd Koninkrijk en de titel in CAE behaald. Ik vind dat mensen Engels het beste leren begrijpen en spreken wanneer ze het zoveel mogelijk toepassen gedurende het leren ervan. Het is mijn visie dat het leren van een taal samen gaat met het maken van fouten als mede het leren van fouten van anderen om op die wijze jezelf te verbeteren. Ik kan je de Engelse grammatica helpen begrijpen door o.a. praktijksituaties spelenderwijs te creëren waarin dit kan worden beoefend. Dit brengt niet alleen plezier met zich mee, maar is ook de beste manier om jezelf te verbeteren in de Engelse taal.