Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2100

ENGELS - NIVEAU 4

ENGELS - NIVEAU 4
Cursuscode: 2100

Deze cursus is geschikt voor cursisten die vorig jaar niveau 3 hebben afgerond, maar ook voor nieuwe deelnemers die van mening zijn dat hun huidige kennisniveau van de Engelse taal voldoende is om deel te nemen aan deze cursus of voor degenen voor wie de Opfriscursus vrij eenvoudig was. Startniveau tussen A2 en B1


Gedurende deze cursus wordt de 2e helft van het theorieboek Fairway 3 behandeld. Naast het theorieboek zullen extra grammatica, korte conversaties tussen de cursisten, spelletjes in het Engels en andere praktische activiteiten onderdeel zijn van de cursus. Het doel is om op deze wijze de vlotheid in de Engelse taal te verbeteren. Aan het eind van het boek heeft men niveau B1 bereikt.

Mocht u twijfelen over welk niveau het best bij u past dan kunt u zelf een instap toets doen. Deze toets én de uitslag vindt u op http://www.fairway-online.nl/ doorklikken op “Fairway 1, 2 of 3 ” en daarna op “Aanvullend materiaal”. Deze toets geeft een indicatie van uw niveau want vaardigheden als luisteren en spreken worden niet beoordeeld. Natuurlijk kunt u ook naar de Open Dag (zaterdag 26 augustus van 10.00 - 14.00 uur uur) komen en direct met een docent praten.

Maandag 1 oktober 2018
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 240,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Carolyn) Allen
Boek: Fairway 3 (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: Willem de Zwijgercollege (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
C. (Carolyn) Allen
C. (Carolyn) Allen