Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2240

ENGELS - NIVEAU 4A

ENGELS - NIVEAU 4A
Cursuscode: 2240

Deze cursus is geschikt voor cursisten die vorig jaar niveau 3  hebben afgerond, maar ook voor nieuwe deelnemers die van mening zijn dat hun huidige kennisniveau van de Engelse taal voldoende is om deel te nemen aan deze cursus.


Gedurende deze cursus wordt de 1e helft van hetcursusboek English Unlimited B1+ behandeld. Naast de woordenschat en grammatica zullen korte conversaties tussen de cursisten, spelletjes in het Engels en andere praktische activiteiten onderdeel zijn van de cursus. Het doel is om op deze wijze de vlotheid in de Engelse taal te verbeteren. Aan het eind van het boek heeft men ruim niveau B1 bereikt.

Mocht u twijfelen over welk niveau het best bij u past dan kunt u zelf een instap toets doen. Deze toetsen én de uitslag vindt u op https://www.englishtag.com/tests_with_answers/level_test_intermediate_B1.asp Deze toets geeft een indicatie van uw niveau. Natuurlijk kunt u ook naar de Open Dag (zaterdag 24 september van 10.00 - 13.00 uur uur) komen en direct met een docent praten.

 

Dinsdag 4 oktober 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. V. (Vino) Padiwita
Boek: English Unlimited B1+ - Intermediate Coursebook (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: Cultureel Centrum Sterrenburg (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
V. (Vino) Padiwita
V. (Vino) Padiwita
Hallo, mijn naam is Vinodini Padiwita en ik ben lerares Engels van beroep. Ik heb vele jaren ervaring in het geven van Engelse les aan volwassenen. Om mijn vaardigheden in het les geven in Engels verder te ontwikkelen, heb ik examens voor gevorderden succesvol afgelegd aan the University of Cambridge in het Verenigd Koninkrijk en de titel in CAE behaald. Ik vind dat mensen Engels het beste leren begrijpen en spreken wanneer ze het zoveel mogelijk toepassen gedurende het leren ervan. Het is mijn visie dat het leren van een taal samen gaat met het maken van fouten als mede het leren van fouten van anderen om op die wijze jezelf te verbeteren. Ik kan je de Engelse grammatica helpen begrijpen door o.a. praktijksituaties spelenderwijs te creëren waarin dit kan worden beoefend. Dit brengt niet alleen plezier met zich mee, maar is ook de beste manier om jezelf te verbeteren in de Engelse taal.