Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2250

ENGELS - NIVEAU 4B/CONVERSATIE

ENGELS - NIVEAU 4B/CONVERSATIE
Cursuscode: 2250

Deze cursus is een vervolg op niveau 4A en geschikt voor iedereen die al eerder 3 of 4 jaar Engels heeft gevolgd op het voortgezet onderwijs.

De tweede helft van het boek leidt op tot niveau B1+. Tijdens deze cursus wordt ook verwacht dat de cursisten conversaties in het Engels met elkaar kunnen houden en elkaar vragen kunnen stellen in het Engels.

Naast het theorieboek zal er aandacht zijn voor grammatica, spelletjes in het Engels en andere praktische activiteiten met een focus op verschillende onderwerpen. Hier zal ook aandacht zijn voor verscheidene andere onderdelen van de Engelse taal om op die manier de kennis te verbreden.  

Om te bepalen of deze cursus voor u geschikt is, kunt u de volgende toets doen:

https://www.englishtag.com/tests_with_answers/level_test_intermediate_B1.asp

 

Let op: deze cursus wordt gegeven in Dordrecht, wijk Sterrenburg

Woensdag 6 oktober 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 248,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. V. (Vino) Padiwita
Boek: English Unlimited B1+ - Intermediate Coursebook (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: Cultureel Centrum Sterrenburg (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
V. (Vino) Padiwita
V. (Vino) Padiwita
Hallo, mijn naam is Vinodini Padiwita en ik ben lerares Engels van beroep. Ik heb vele jaren ervaring in het geven van Engelse les aan volwassenen. Om mijn vaardigheden in het les geven in Engels verder te ontwikkelen, heb ik examens voor gevorderden succesvol afgelegd aan the University of Cambridge in het Verenigd Koninkrijk en de titel in CAE behaald. Ik vind dat mensen Engels het beste leren begrijpen en spreken wanneer ze het zoveel mogelijk toepassen gedurende het leren ervan. Het is mijn visie dat het leren van een taal samen gaat met het maken van fouten als mede het leren van fouten van anderen om op die wijze jezelf te verbeteren. Ik kan je de Engelse grammatica helpen begrijpen door o.a. praktijksituaties spelenderwijs te creëren waarin dit kan worden beoefend. Dit brengt niet alleen plezier met zich mee, maar is ook de beste manier om jezelf te verbeteren in de Engelse taal.