Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2320

FRANS - OPFRISCURSUS (niv 1/2)

FRANS - OPFRISCURSUS (niv 1/2)
Cursuscode: 2320

Deze cursus is bedoeld voor degenen die ooit eens Frans hebben geleerd, maar tóch helemaal opnieuw willen beginnen. De basisstof zal in een redelijk snel tempo opgefrist worden. De eerste hoofdstukken van het boek dienen als mogelijkheid oude kennis versneld te herhalen.

Naarmate de leerstof wat moeilijker wordt kan het tempo worden aangepast. Tijdens deze cursus gaat men van niveau A0 naar half A1 (1e 6 hoofdstukken van het boek) Afhankelijk van het niveau van de cursist zal er buiten de cursus om 2 of 3 uur per week aan huiswerk besteed moeten worden.

In deze cursus gaat u, naast de Franse taal, ook van alles leren over de geschiedenis, cultuur en gebruiken van Frankrijk en de Fransen.
Uw docente Wendalien heeft 30 jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt (o.a. als tolk/vertaler) en wil haar kennis en passie voor de taal en het land met u delen. Elke les leert u, naast de taal, iets over het dagelijks leven van de Fransen.

Dinsdag 26 oktober 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 238,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W. (Wendalien) Tettero
Boeken: Voyages Nieuw 1 - werkboek, Voyages Nieuw 1 - tekstboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Willem de Zwijgercollege (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
W. (Wendalien) Tettero
W. (Wendalien) Tettero
Uw docente Wendalien heeft 30 jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt (o.a. als tolk/vertaler) en wil haar kennis en passie voor de taal en het land met u delen.