Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2950

RUSSISCH VERVOLG

RUSSISCH VERVOLG
Cursuscode: 2950

Voor de gemiddelde Nederlander is het Russisch een onbegrijpelijk taaltje. Als we naar deze taal luisteren horen we weinig herkenbaars en het geschreven Russisch is ook grotendeels abracadabra. Daardoor lijkt het een erg moeilijke taal om te leren. En eenvoudig is het ook zeker niet, maar met enig doorzettingsvermogen kun je een heel eind komen.

Russische is een fonetische taal. Dat betekent dat iedere letter altijd op dezelfde manier wordt uitgesproken. Dat maakt het een stuk gemakkelijker de uitspraak onder de knie te krijgen. Het alfabet dat gebruikt wordt is echter anders dan dat van ons.

Dinsdag 1 november 2022
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 199,00
Mw. O. (Lena) Bezruchko
Boek: Ruslan Russisch 1 A1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Willem de Zwijgercollege (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
O. (Lena) Bezruchko
O. (Lena) Bezruchko
Graag wil ik mij even vooorstellen. Mijn naam is Lena Bezruchko, 29 jaar, uit Oekraine. 5 Jaar geleden ben ik naar Nederland verhuisd. Hier ben ik getrouwd en heb een prachtig dochtertje gekregen. Van origine ben ik lerares Engels en Duits. Russisch is mijn moedertaal. Ik heb 6 jaar gestudeerd aan de Black Sea University. Na mijn studie heb ik bij een Taleninstituut gewerkt in Bergen op Zoom en heb ik verschillende taalcursussen gegeven. Nu woon ik in Papendrecht en zal ik de cursus Russisch verzorgen.