Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3370

KETTING VAN MURANO-KRALEN

KETTING VAN MURANO-KRALEN
Cursuscode: 3370

Maak uw eigen mooie ketting of armband van echte Murano-kralen. Tijdens de workshop kan gekozen worden voor een korte, een lange of een meerrijenketting, eventueel in combinatie met een armband. De kostprijs per zelf ontworpen en gemaakt exemplaar hangt af van de keuze van de kralen.

Helaas zijn deze kralen bijna onbetaalbaar geworden, zodat de markt nu overspoeld wordt met "Murano-kralen" uit China. De docente heeft echter een lange Murano-relatie, en weet daardoor nog steeds mooie kralen te bemachtigen. Deze kralen zijn uniek in kleur en uitstraling omdat ze met goud of zilver vervaardigd worden.

Een korte ketting met kleine kraaltjes kost minimaal € 3,- ; een lange ketting (tot 3,50 m.) met vele dure kralen kost natuurlijk veel meer. De kralen kosten tussen de € 2,- en € 8,- per stuk. Iedere cursist kan zelf van tevoren berekenen hoe duur zijn creatie zal worden.

Het is ook mogelijk om een eigen oude of gebroken (parel)ketting mee te nemen en op te waarderen door er mooie Murano-kralen tussen te rijgen.

Zaterdag 9 november 2019
1 les van 2,5 uur aanvangstijd 09:30
Prijs: € 20,00
Mw. I. (Isabella) Visser

Graag meenemen: een effen handdoek en een klein schaartje. Contant geld voor de aanschaf van de kralen. De kostprijs per zelf ontworpen en gemaakt exemplaar hangt af van de keuze van de kralen.Een korte ketting met kleine kraaltjes kost minimaal 3 euro. De duurste kralen kosten 6 euro stuk. Het is ook mogelijk om een eigen oude of gebroken (parel)ketting mee te nemen en op te waarderen door er mooie Murano-kralen tussen te rijgen.

09:30 - 12:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
I. (Isabella) Visser
I. (Isabella) Visser