Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Kookworkshops

ZOMERSALADES
ZOMERSALADES
Cursuscode: 7315

Wat is het geheim van een lekkere salade? Hoe combineer je smaken zodat je echt iets spannends op tafel zet?

Meer informatie
Zaterdag 22 juni 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 28,00 plus € 8,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. S. (Stephanie) de Wit

Graag meenemen: Een schort, een theedoek en de kosten voor de ingrediënten (€ 8,-)

10:00 - 12:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
DE TURKSE KEUKEN (nieuw)
DE TURKSE KEUKEN (nieuw)
Cursuscode: 7090

De Turkse keuken wordt, na de Franse en de Chinese, beschouwd als een van de voornaamste en meest veelzijdigste keukens ter wereld.
Dit jaar andere en dus voor de cursisten nieuwe gerechten.

Meer informatie
Zondag 6 oktober 2019
1 les van 3 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 22,00 plus € 13,00 materiaalkosten.
Mw. L. (Lydia) Gotschin - van der Kuyp

Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- voor de ingrediënten en een drankje.

15:00 - 18:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
GROENTEFERMENTATIE
GROENTEFERMENTATIE
Cursuscode: 7100

Fermenteren is een transformatieproces van voeding waarbij geweldige smaken ontstaan. Herontdek ook het belang van deze levende en vitale voeding en leer nieuwe bereidingstechnieken. Klik op meer informatie.

Meer informatie
Zaterdag 12 oktober 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 30,00 plus € 7,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. E. (Ellis) Claessen

Graag meenemen: enkele jampotjes of wekpotten (maximaal een halve liter) en € 7,50 voor de ingrediënten.

10:00 - 12:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
WILD BEREIDEN
WILD BEREIDEN
Cursuscode: 7110

Tijdens deze sfeervolle workshop leert u diverse soorten wild (beetje afhankelijk van wat er al verkrijgbaar is) bereiden. In ieder geval komen hertenbiefstuk en wild zwijn aan bod.

Meer informatie
Woensdag 6 november 2019
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 18:15
Prijs: € 43,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. R. (Rowdy) Muller
18:15 - 22:15
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
INDONESISCHE RIJSTTAFEL
INDONESISCHE RIJSTTAFEL
Cursuscode: 7120

Tijdens deze workshop leert u een aantal geheimen van de Indonesische keuken: de meest gebruikte ingrediënten en hoe u ze moet verwerken in authentieke gerechten. De recepten, stap voor stap uitgewerkt, krijgt u mee naar huis.

Meer informatie
Zondag 10 november 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 38,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. L. (Lydia) Gotschin - van der Kuyp

Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, eventueel een afsluitbaar bakje én het geld voor de ingrediënten (€ 15,00)

15:00 - 18:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >

Pagina's