Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Kookworkshops

WHISKY & SPIJS
WHISKY & SPIJS
Cursuscode: 7200

Leer de 'gulden godendrank' whisky kennen op een toegankelijke, gezellige en bovenal smaakvolle manier, want in deze worshop gaan we niet alleen whisky proeven; we gaan er mee koken en onze zelfgemaakte gerechten samen opeten.

Meer informatie
Zaterdag 9 februari 2019
1 workshop van 5 uur aanvangstijd 16:00
Prijs: € 50,00 plus € 30,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout

Graag meenemen: een schort, een pen en de  € 30,- pp (liefst gepast) voor de whisky en ingrediënten.

16:00 - 21:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
GEZOND ZOET: ZONDER IS GEZONDER

Hoe bak je een lekkere cake, maak je pudding en leer je met fruit, amazake en natuurlijke zoetmiddelen de heerlijkste desserts, taarten en koekjes maken.

Meer informatie
Zaterdag 9 maart 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 32,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. E. (Ellis) Claessen
14:00 - 16:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
DE THAISE KEUKEN
DE THAISE KEUKEN
Cursuscode: 7175

De gevarieerde Thaise keuken bestaat uit een combinatie van pittig, zoet, zuur, zout en bitter. Door de korte bereidingstijd blijft de smaak van de verse kruiden en groenten goed bewaard.

Meer informatie
Zondag 10 maart 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 32,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. L. (Lydia) Gotschin - van der Kuyp

Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, eventueel een afsluitbaar bakje én het geld voor de ingredienten.

15:00 - 18:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
ALLERLEI GROENTEN
ALLERLEI GROENTEN
Cursuscode: 7121

Tijdens deze workshop leer je alles over groenten, wat je er allemaal mee kan, hoe je ze kan bereiden, welke de reinigende groenten zijn en welke de meer voedende zijn, welke groenten welke organen beïnvloeden. Indrukwekkend hoe je met eenvoudige bereidingen overheerlijke gerechten kan klaar stomen!

Meer informatie
Donderdag 14 maart 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 32,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. E. (Ellis) Claessen
18:30 - 21:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
INDONESISCHE RIJSTTAFEL
INDONESISCHE RIJSTTAFEL
Cursuscode: 7195

Tijdens deze workshop leert u een aantal geheimen van de Indonesische keuken: de meest gebruikte ingrediënten en hoe u ze moet verwerken in authentieke gerechten. De recepten, stap voor stap uitgewerkt, krijgt u mee naar huis.

Meer informatie
Zondag 31 maart 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 32,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. L. (Lydia) Gotschin - van der Kuyp

Wilt u meenemen: Een schort, een theedoek, eventueel een afsluitbaar bakje én het geld voor de ingredienten.

15:00 - 18:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >

Pagina's