Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Kookworkshops

ROTI
ROTI
Cursuscode: 7011

In deze les zal je op een eenvoudige manier de echte Surinaamse roti leren maken met verschillende soorten 'toespijzen' zoals kipcurry, lamscurry, aardappelen en kousenband. En natuurlijk mag hierbij de chutney niet ontbreken.

Voor deze workshop geldt geen korting van 5% op het inschrijfgeld, omdat het nog een cursus van het vorg seizoen is.

Meer informatie
Zondag 20 september 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 35,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. R. (Rowdy) Muller

Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

15:00 - 18:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
DE THAISE KEUKEN (NIEUWE RECEPTUUR)

De gevarieerde Thaise keuken bestaat uit een combinatie van pittig, zoet, zuur, zout en bitter. Door de korte bereidingstijd blijft de smaak van de verse kruiden en groenten goed bewaard.

Meer informatie
Zondag 22 november 2020
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 38,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. L. (Lydia) Gotschin - van der Kuyp

Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

15:00 - 18:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
SUSHI
SUSHI
Cursuscode: 7160

Tijdens deze sushi workshop leert u onder het genot van groene thee en saké hoe u zelf sushi moet maken. De docent leert je 4 soorten sushi bereiden, die tussendoor zullen worden opgegeten.

Meer informatie
Donderdag 26 november 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 35,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. S. (Stephanie) de Wit
18:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
STRESSVRIJ KERSTDINER + KERSTWIJNEN

Stressvrije kerstdagen wil iedereen. Deze workshop is een uitkomst! Maak een gemakkelijk te bereiden smakelijk kerstdiner, dat er ook nog eens geweldig uitziet en smaakt. Tevens krijgt u goed advies en informatie over bijpassende en betaalbare kerstwijnen dmv een wijnproeverij.

Meer informatie
Zaterdag 12 december 2020
1 workshop van 5 uur aanvangstijd 16:00
Prijs: € 52,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. B. & R. (Benno en Roelof) Gunsing-Weekhout

Wilt u meenemen: een schort, een theedoek en eventueel een afsluitbaar bakje. Tevens de 25 euro voor de ingrediënten te betalen aan de docent(e).

16:00 - 21:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
INDONESISCHE RIJSTTAFEL
INDONESISCHE RIJSTTAFEL
Cursuscode: 7135

Tijdens deze workshop leert u een aantal geheimen van de Indonesische keuken: de meest gebruikte ingrediënten en hoe u ze moet verwerken in authentieke gerechten. De recepten, stap voor stap uitgewerkt, krijgt u mee naar huis.

Meer informatie
Zondag 17 januari 2021
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 38,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. L. (Lydia) Gotschin - van der Kuyp

Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

15:00 - 18:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
DE TURKSE KEUKEN
DE TURKSE KEUKEN
Cursuscode: 7145

De Turkse keuken wordt, na de Franse en de Chinese, beschouwd als een van de voornaamste en meest veelzijdigste keukens ter wereld.
Dit jaar andere en dus voor de cursisten nieuwe gerechten.

Meer informatie
Zondag 7 februari 2021
1 les van 3,5 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 38,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de les.
Mw. L. (Lydia) Gotschin - van der Kuyp

Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

15:00 - 18:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
TAPAS
TAPAS
Cursuscode: 7125

Tapas zijn kleine Spaanse gerechtjes die bij uitstek geschikt zijn om voor vrienden en familie te maken tijdens een feestje. Maar hoe maak je ze precies en welke tapas zijn het allerlekkerst?

Meer informatie
Donderdag 11 maart 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 35,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. S. (Stephanie) de Wit

Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

18:30 - 21:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
ROTI
ROTI
Cursuscode: 7146

In deze les zal je op een eenvoudige manier de echte Surinaamse roti leren maken met verschillende soorten 'toespijzen' zoals kipcurry, lamscurry, aardappelen en kousenband. En natuurlijk mag hierbij de chutney niet ontbreken.

Voor deze workshop geldt geen korting van 5% op het inschrijfgeld, omdat het nog een cursus van het vorg seizoen is.

Meer informatie
Zondag 30 mei 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 35,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.

Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

15:00 - 18:00
Inschrijving geopend >
DE GRIEKSE KEUKEN
DE GRIEKSE KEUKEN
Cursuscode: 7040

Één van de favoriete vakantiebestemmingen onder Nederlanders blijft Griekenland, en niet om de laatste reden vanwege de heerlijke Griekse keuken. De Griekse keuken is een typisch Mediterrane keuken. Veel gebruikte producten zijn olijfolie, kruiden, groenten, granen, wijn en vis wat zorgt voor hele specifieke smaken die heerlijk bij elkaar passen.

Meer informatie
Zondag 1 november 2020
1 les van 3,5 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 38,00 plus € 13,00 materiaalkosten te betalen tijdens de les.
Dhr. A. (Sakis) Chatzis

Graag meenemen: een schort, een theedoek en de € 13,- (liefst gepast) voor de ingrediënten en een drankje.

15:00 - 18:30
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
WILD BEREIDEN
WILD BEREIDEN
Cursuscode: 7030

Tijdens deze sfeervolle workshop leert u diverse soorten wild (beetje afhankelijk van wat er verkrijgbaar is) bereiden. In ieder geval komen hertenbiefstuk en wild zwijn aan bod.

Meer informatie
Woensdag 18 november 2020
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 18:15
Prijs: € 43,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Dhr. R. (Rowdy) Muller
18:15 - 22:15
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >

Pagina's