Cursusnummer:
3402

FOTOBORDUREN

FOTOBORDUREN

Met Elvira van De Stadsfabriek ga je aan de slag met naald en draad en een foto die je zelf van tevoren aanlevert. Dat kan een mooie oude zwart-wit foto uit de oude doos of een nieuwe foto zijn. Ervaring met borduren is niet nodig; Elvira leert je kort wat basissteken. Zo voorzie je jouw foto van kleurige bloemetjes of decoratieve steekjes – een prachtig persoonlijk cadeau of voor thuis aan de muur!

De workshop duurt 3 uur en is inclusief een borduurring, jouw zwart-wit afbeelding naar keuze geprint op textiel, borduurbenodigdheden en koffie/thee met wat lekkers. Zowel volwassenen als kinderen vanaf 12 jaar kunnen deelnemen.

Hoe werkt het?

Stuur jouw foto (liefst met een resolutie van 150 dpi) naar elviraoomens@gmail.com Elvira zorgt dat de foto bij aanvang van de workshop in zwart-wit geprint op textiel voor je klaar ligt om te gebruiken.

Voorbeelden zijn te zien op www.destadsfabriek.com/borduursels

Bij aanvang van de workshop ligt de op textiel geprinte foto voor je klaar. Daarna ga je lekker aan de slag met naald en draad. Ervaring is niet nodig; ik breng je wat basissteken bij!

WAT KRIJG JE?

  • basisvaardigheden borduren
  • een door jou zelf geborduurde foto op textiel
  • een houten borduurring, doorsnede 16 cm
  • een relaxte en inspirerende middag (of avond) vol draadjes, steken, thee, koffie, koek en gezelligheid

 

 

 

Startdatum
Lesvorm