Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3040

SCHILDEREN MET ACRYL (beginners en gevorderden)

SCHILDEREN MET ACRYL (beginners en gevorderden)
Cursuscode: 3040

Acryl is een goed hechtende, sneldrogende verf, die verdund of dik gebruikt kan worden. Om de mogelijkheden van acrylverf goed te leren kennen, worden in deze lessen opdrachten gegeven waarin die mogelijkheden zijn verwerkt: bijv. schilderen in dunne lagen, met paletmes en werken met verschillende ondergronden. Het opspannen van papier of de voorbewerking van een doek worden stap voor stap uitgelegd, evenals het kleurgebruik en het zelf mengen van kleuren. Naast het maken van bijv. stillevens zullen ook abstracte schildertechnieken aan de orde komen.
Deze schildergroepen zijn gemengde groepen, dus ook wie al eerder iets gedaan heeft met acrylverf kan zich aanmelden. Iedereen zal uiteraard op zijn/haar eigen niveau begeleid worden.

Maandag 3 oktober 2022
12 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 235,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Ciska) de Vries - Wosgien
De eerste les is er materiaal aanwezig. U krijgt dan informatie over de schildersbenodigdheden die u zelf kunt aanschaffen. Uiteraard kunt u wat u al heeft vast meenemen om te overleggen of deze geschikt zijn. De overige lessen werkt u met uw eigen schildermaterialen.
19:30 - 22:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Ciska) de Vries - Wosgien
C. (Ciska) de Vries - Wosgien