Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3185

ZOMERSCHILDERWERKPLAATS

ZOMERSCHILDERWERKPLAATS
Cursuscode: 3185

Vrijwel alle schildercursussen stoppen in de zomervakantie. Vanaf april t/m half september is er in bij onze VU niet veel meer te doen voor cursisten die (voor het grootste gedeelte) gewoon thuis zijn tijdens de vakantieweken. En dat is jammer. Thuis wordt vaak niet veel aan het schilderwerk gedaan en juist in een rustige periode is het leuk nog wat activiteiten gepland te hebben staan.

Daarom organiseren wij de zomer-schilderwerkplaats.


Van begin mei tot begin september wordt er 1 x in de 2 weken op woensdagochtend schilderles gegeven. Iedereen mag daar werken met eigen materiaal en een eigen techniek aan een zelfgekozen onderwerp. Maar men kan ook werken aan een opdracht van de docent. Eventueel kan bij mooi weer besloten worden buiten te schilderen.
Iedereen wordt op eigen niveau begeleid. De docent -Teus van Kooten-  helpt, legt uit en geeft tips. En natuurlijk is er de gezelligheid en inspiratie van de medecursisten.

U kunt niet alle lessen?
Daar hebben we rekening mee gehouden!
U betaalt voor 7 lessen, maar mag er 10 komen.
U kunt zelf bepalen op welke lessen u aanwezig bent.

Woensdag 6 mei 2020
10 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 139,50
Dhr. T. (Teus) van Kooten

Er wordt tijdens deze cursus met eigen materiaal gewerkt. De eerste bijeenkomst is sowieso gewoon in de VU. Als het weer het toelaat buiten te schilderen, ontvangt u van de docent 2 dagen van tevoren een mailtje. De buitenschilderlocaties zijn in de omgeving. Toch kunnen er ook afspraken gemaakt worden over meerijden.

9:30 - 12:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T. (Teus) van Kooten
T. (Teus) van Kooten