Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2210

ENGELS - NIVEAU 1B

ENGELS - NIVEAU 1B
Cursuscode: 2210

Deze dagcursus behandelt in een behoorlijk rustig tempo de eerstejaarsleerstof van het Engels. Net iets boven het beginnersniveau en aangepast aan het tempo van de groep. Voor iedereen die voor zijn plezier een taal leert. Op weg naar niveau A1.
Er wordt gestart in hoofdstuk 8 van Fairway 1. Echte nieuwkomers kunnen zelfstandig (of met wat hulp van de docente) de eerste 7 hoofdstukken van het boek doorwerken en alsnog instappen.
Degenen die al eerder Engels op het voortgezet onderwijs heeft gevolgd, is beter op zijn plaats bij de opfriscursus of een van de vervolgcursussen. 

Cursisten die het lastig vinden bij hoofdstuk 8 te beginnen, kunnen vanaf de 2e week van september 3 online lessen volgen om het instapniveau te bereiken.  De prijs van deze 3 lessen bedraagt ca. € 40,- en kunnen alleen gevolgd worden door cursisten die ook inschrijven voor niveau 1B.
Graag bij de opmerkingen aangeven wanneer u deel wilt nemen aan de 'instaplessen'.

Dinsdag 5 oktober 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 238,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. V. (Vino) Padiwita
Boek: Fairway new 1. (klik hier voor meer informatie)
09:30 - 11:00
Locatie: VU-gebouw De Springplank (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
V. (Vino) Padiwita
V. (Vino) Padiwita
Hallo, mijn naam is Vinodini Padiwita en ik ben lerares Engels van beroep. Ik heb vele jaren ervaring in het geven van Engelse les aan volwassenen. Om mijn vaardigheden in het les geven in Engels verder te ontwikkelen, heb ik examens voor gevorderden succesvol afgelegd aan the University of Cambridge in het Verenigd Koninkrijk en de titel in CAE behaald. Ik vind dat mensen Engels het beste leren begrijpen en spreken wanneer ze het zoveel mogelijk toepassen gedurende het leren ervan. Het is mijn visie dat het leren van een taal samen gaat met het maken van fouten als mede het leren van fouten van anderen om op die wijze jezelf te verbeteren. Ik kan je de Engelse grammatica helpen begrijpen door o.a. praktijksituaties spelenderwijs te creëren waarin dit kan worden beoefend. Dit brengt niet alleen plezier met zich mee, maar is ook de beste manier om jezelf te verbeteren in de Engelse taal.