Volksuniversiteit Papendrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2230

ENGELS - NIVEAU 3A

ENGELS - NIVEAU 3A
Cursuscode: 2230

Deze cursus is een vervolg op niveau 2B of op de opfriscursus. Tevens kan deze cursus gevolgd worden door degenen die al twee jaar Engels op het voortgezet onderwijs hebben gevolgd en die kennis nog een beetje paraat hebben. Er wordt uitgegaan van een start niveau A2.
In een rustig tempo doorloopt men de regels van de Engelse taal d.m.v. oefeningen. Ook aan het spreken zal de nodige aandacht worden besteed. In dit seizoen werkt men de eerste helft van het boek Fairway new 3 door. Aan het eind van het boek (na niveau 4) heeft men niveau B1 bereikt.

Mocht u twijfelen over welk niveau het best bij u past dan kunt u zelf een instaptoets doen. Deze toetsen én de uitslag vindt u op http://www.fairway-online.nl/; klik op de tabs “Fairway 1", (of 2 of 3)  en daarna op “Instaptoets”.  Er zijn drie instaptoetsen die verschillen in moeilijkheidsgraad.  Deze toetsen geven een indicatie van uw niveau.. Natuurlijk kunt u ook naar de Open Dag (zaterdag 7 september van 10.00 - 13.00 uur uur) komen en direct met een docent praten.

Maandag 3 oktober 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Carolyn) Allen
Boek: Fairway New 3 (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 20:45
Locatie: Willem de Zwijgercollege (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Carolyn) Allen
C. (Carolyn) Allen